11 Aralık 2008 Perşembe

Dersi Kaynat

Dersi Kaynat oyunu
Dersi Kaynat

OyUnlar

1 yorum:

Hülya Peker dedi ki...

1.bölümde üsteki odadaki notaların yerlerini değiştiriyoruz öğretmen gelip düzeltiyor alta geçiyoruz.
2.bölümde perdenin ipini alıyoruz item yerine gidiyor ipe tıklayıp ayaktaki kızların sandelyelerine tıklıyoruz oturunca bağlanıp düşüyorlar sondaki kıza tıklamıyoruz.
3.Bölümde öndeki masanın üstünden
sarı ipi alıyoruz piyonanın
bacağına ve sandelye tıklayıp birbirine bağlıyoruz öğretmen yerinden kalkıp piyanoya gelip sandelyeye oturunca sandelye kırılıp düşüyor kızarak odadan çıkıyor.
4.Bölümde mikrofonu tıklıyoruz item yerine geliyor mikrofona tıklayıp duvardaki alarmın camı kırılıyor ve yukarıdan su akıyor herkez ıslanıyor.
5.Bölümde öndeki kablolardan kırmızı kablo alıyoruz kırmızı kabloyu öndeki kablolara tıklıyoruz prize takılıyorlar sarı saçlı çocuğa tıklıyoruz elektirik çarpıyor sonra masadan mavi havluyu alıp ilk çocuğa tıklıyoruz masadan suyu alıp ilk suya tıklıyoruz sonra davullara tıklıyoruz ıslanıyorlar.
6.Bölüm tahtadan tebeşiri tahta silgisini ve kapının ordan kovayı alıp sırayla tebeşire silgiye tıklıyoruz birleşiyorlar sonra kovaya tıklayıp kovaya dolduruyoruz kovayı klimanın altına dolabın üstüne koyuyoruz klimayı çalıştırıyoruz en öndeki kız öğretmene bir şey diyip odadan çıkıyor.
7.Bölümde piyanonun kapağındaki sopaya tıklıyoruz sağdaki çocuk gelip içine giriyor öğretmende tamircilerle odaya giriyor piyanoyu alıp çıkarlar çocukta bu şekilde odadan kurtulur.
8.Bölümde çocuğun cebindeki flüte tıklıyoruz item yerinde sonra kıza sakızını alıyoruz ilk önce flüte sonra sakıza tıklıyoruz çocuk flütü üfleyince bekçinin ayaklarına sakız yapışıyor saksıdan toprak alıyoruz lavaboya tıklıyoruz suyu açıyoruz çamur oluyor lavaboyu tekrar tıklayıp çamuru alıyoruz müdürün camını sıvayıp kapatıyoruz kapının yanındaki dolaptan tornavida alıyoruz kapının üstündeki havalandırmanın vidalarını tornavidayla söküyoruz sandelyeye tıklıyoruz kapının önüne geliyoruz çocuklara tıklıyoruz havalandırmadam çıkarak kaçıyorlar the end.
hızlı oynanması lazım süreli kolay gelsin iyi oyunlar.